logo

Vernissage van docente Barbara Vandendriessche in CC Hasselt op zondag 9 december vanaf 15u.

Gedurende 20 jaar werkte Barbara Vandendriessche als regisseur en decorontwerper binnen het theater. Maar meer en meer drong fotografie, wat ze eerst als en nevenactiviteit beschouwde, haar professionele parcours binnen. Ze ontdekte hoe haar ervaring binnen het toneel de taal van haar fotografie beïnvloedde en ervoer een gevoel van ‘back to basics’, van terug met de essentie bezig te zijn. Om dit meer uit te kunnen puren besliste ze in 2017 de black box (de theaterzaal) te verlaten en haar verhaal te vertellen aan de hand van foto’s en sculpturen.

Lees meer:

https://www.ccha.be/programma/1996/Barbara_Vandendriessche/Damaged_goods/


Print pagePDF page
  • Share
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram